Gösteriliyor 16

Reiki Nedir?

Reiki nedir? Reiki kelime anlamı olarak Evrensel yaşam enerjisi demektir. Japonca’da Rei ( Evrensel ), Ki ( Yaşam enerjisi ) anlamındadır. Mikao Usui tarafından 1900’lü yılların başında eski şifa yöntemlerinin araştırılmasıyla keşfedilmiştir. Çok eski tarihlerde de Reiki bilinmesine rağmen Usui Reiki‘nin günümüze ulaşmasındaki en önemli kişi Mikao Usui’dir.

Reiki Nasıl Yapılır?

Reiki Nasıl Yapılır? Reiki vücudun zihinsel enerjisini ve kendi zekasını uyarır. Reiki enerjisi vücudunuzun sağlıklı ve canlı haline dönmesi için ona ne yapacağını hatırlatır. Haliyle zihin ve beden kendi kendini iyileştirir. Usui reiki uygulaması seviyeler arasında temel uygulamalar açısından farklılık göstermez. İleri seviyeler sadece yaşam enerjisini güçlendirerek daha faydalı olur.

Reiki Sembollerinin Anlamları Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Reiki sembolleri evrensel enerjiye uyum sağlayan antenler olarak değerlendirilmektedir. Enerji, piramit ya da spiral gibi bazı şekillerden ya da bu şekillerle rezonans kuran dalgadan türetilmektedir. Sembolleri kullanarak şifaya ulaşma tekniği “sembolleştirilmiş şifa” olarak adlandırılmaktadır. Reiki’de güç sembolü “ellerdeki yıldırım”, zihinsel duygusal sembolü olan “tanrıça”, uzaklık sembolü olan “uzaktan şifa”, üstatlık sembolü olan “spritüel soyun taşıyıcısı” …

Reiki Kelime Anlamı Nedir?

Rei her yerde varolan, ki: ruhsal yaşam enerjisi anlamına gelmektedir. Sözcük anlamı, Japonca’da, “Evrensel Yaşam Enerjisi” anlamına gelmektedir. 1900’lü yılların başında Mikao Usui tarafından çok eski olan şifa yönteminin araştırılmasıyla ortaya çıkmıştır. Reikinin tarihi çok daha eski olmasına rağmen bu bilginin günümüze ulaşmasındaki en önemli kişi bu konuyu derinlemesine araştıran Mikao Usui’dir.

Ho’oponopono Tekniği Nedir?

Ho’oponopono yöntemi; karşımızdaki insanın yaşadığını duyduğumuz öğrendiğimiz anda bizim sorunumuz olarak algılayıp kendi içimizde bundan arınarak karşımızdakini de arındırma yolunu öğretiyor. Sadece insanlar değil her şeyi arındırıp temizlemenin yoludur bu. Tüm bilinen ya da bilinmeyen negatif enerjileri, pozitif olanla değiştirerek arındırır. Ho’oponopono tekniği içinde sevgi yi kullanır. 4 temel kalıp vardır.

Reiki ile Tedavi Nasıl Yapılır?

Reiki, evrensel yaşam gücü enerjisi anlamına gelir. Zihinsel, duygusal, bedensel ve hatta ruhsal her tür sorunda kullanılabilen bir enerjidir ve her birinde de etkilidir. Aslında reiki sorunları çözmez. Sorunları çözen bizim enerji bedenimiz ve kendi fiziksel bedenimizin zekasıdır. Onu istediğimiz zaman, o başımızdan gelir ve ellerimizi koyduğumuz yere çıkar.

Ho’oponopono Tekniği Nasıl Uygulanır?

Öncelikle Ho’oponopono tekniği ni bulan kişiden bahsedelim. Bu kişi Dr. Hew Len, görevli olduğu hapishanedeki kişilerin dosyalarını okuyunca, tüm bu karşılaştığı ağır vakaların özünde kendisinin de sorumluluğu olduğunu düşünerek bu yöntemi uyguluyor. Önce tüm sorumluluğu üzerine alarak işe başlıyor.

Reiki Müzikleri Dinle!

Reiki Müzikleri nedir? Reiki enerjisinin inanılmaz gücünü artık keşfettiniz. Reiki ile tedavi ettiğiniz kişilerin iyileşme sürecinde size yardımcı olacak çok önemli bir aracı sizlere sunuyoruz.

Melek Nedir?

Melek Nedir? Melek çoğu dinde bilinen ve inanılan semavi varlıklar için kullanılan bir kelimedir. Meleklerin asli görevleri Allah’a hizmet ve ibadet etmektir. Meleklere inancın bulunduğu her dinde melek kavramına farklı bir bakış açısı vardır. Her dinde farklı bir bakış açısı olduğu gibi meleklerle yaşamak konusunda da her inancın bakışı açısı farklıdır.

Hipnoz Nedir?

Hipnoz Nedir? Hipnoz yunanca uyku demek olan “hypnos” kelimesinden gelmektedir ve kelime anlamı uyku demektir. Hipnoza uyku demek aslında pek doğru olmamış. Hipnoz kesinlikle bir uyku durumu değildir. Hipnoz için en sadece tanımlama olarak trans halidir diyebiliriz. Trans hali ise uyanıklık ile uyku arası bir durumdur. Trans hali telkin almayı kolaylaştıran bir ruh halidir.

Ho’oponopono Nedir?

Ho’oponopono Nedir? Ho’oponopono karşımızdaki kişinin yaşadığı sıkıntıları öğrendiğimiz anda kendi sorunumuzmuş gibi algılayıp içimizde bundan arınma ve karşımızdaki kişiyide arındırma yöntemidir. Ho’oponopono tekniği yıllardır Amerika, Avrupa, Avustralya, Asya Rusya’da aktif olarak kullanılmaktadır. Ho’oponopono yöntemi ile sadece bizler değil her şey arındırılabilir.

Meleklerin Özellikleri Nelerdir?

Meleklerin özellikleri nelerdir? Nurani ve manevi varlıklardır. Melekler nurdan yaratılmışlardır. Özellikleri arasında bir anda en uzak mesafelere gitmek gibi doğa üstü güçlerde vardır. Evlenmek meleklerin özellikleri arasında değildir.

Meleklerin Görevleri Nelerdir?

Meleklerin Görevleri Nelerdir? Melekler nurdan yaratılmışlardır. İmtihana tabi olmadıklarından makamları değişmez. Sadece ilahi emirlere itaat ederler. Devamlı hayırlı işler yaparlar. Allah tarafından verilen emrin dışına kesinlikle çıkmazlar. Kötülük yetenekleri bulunmamaktadır. Meleklerin esas görevleri vardır. Bunlar Allah’a kulluk etmek ve O’nun emirlerini yerine getirmektir. Meleklerin görevleri yaptıkları görev açısından bir kaç gruba ayrılır.

Hipnoz Nasıl Yapılır?

Hipnoz Nasıl Yapılır? Hipnoz birisini veya bir grubu söz, telkin, bakış ve benzeri yollarla bir süreliğine etki altına almaktır. Hipnoz teknikleri kullanarak tedavi olacak kişinin dikkati belli bölgelere toplanır. Hipnoz yöntemleri ile bilinçaltı aktif hale getirilir. Hipnoterapi hipnoz ile tedavi demektir. Hipnoz yapabilmek için hipnoz eğitimi almış olmak ve hipnoz yapma alanında uzmanlaşmış olmak gerekir.

Ho’oponopono Nasıl Uygulanır?

Ho’oponopono Nasıl Uygulanır? Dr. Ihaleakala Hew Len ve Joe Vitale Ho’oponopono’yu dünyaya tanıtan kişilerdir. Ho’oponopono tekniği ile kendimizle ve evrendeki her varlıkla uyum içerisinde yaşayabiliriz. Ho’oponopono yöntemi tüm bilinen ve bilinmeyen negatif enerjileri, pozitif olanla değiştirir ve sizi arındırır. Ho’oponopono eğitimi ile tüm sorumluluğu üzerimize almayı öğreniriz. Ho’oponopono çalışması ile kendimizi arındırırız. Ho’oponopono Hawaii kökenli …