Gösteriliyor 6

Reiki Nedir?

Reiki nedir? Reiki kelime anlamı olarak Evrensel yaşam enerjisi demektir. Japonca’da Rei ( Evrensel ), Ki ( Yaşam enerjisi ) anlamındadır. Mikao Usui tarafından 1900’lü yılların başında eski şifa yöntemlerinin araştırılmasıyla keşfedilmiştir. Çok eski tarihlerde de Reiki bilinmesine rağmen Usui Reiki‘nin günümüze ulaşmasındaki en önemli kişi Mikao Usui’dir.

Reiki Nasıl Yapılır?

Reiki Nasıl Yapılır? Reiki vücudun zihinsel enerjisini ve kendi zekasını uyarır. Reiki enerjisi vücudunuzun sağlıklı ve canlı haline dönmesi için ona ne yapacağını hatırlatır. Haliyle zihin ve beden kendi kendini iyileştirir. Usui reiki uygulaması seviyeler arasında temel uygulamalar açısından farklılık göstermez. İleri seviyeler sadece yaşam enerjisini güçlendirerek daha faydalı olur.

Reiki Sembollerinin Anlamları Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Reiki sembolleri evrensel enerjiye uyum sağlayan antenler olarak değerlendirilmektedir. Enerji, piramit ya da spiral gibi bazı şekillerden ya da bu şekillerle rezonans kuran dalgadan türetilmektedir. Sembolleri kullanarak şifaya ulaşma tekniği “sembolleştirilmiş şifa” olarak adlandırılmaktadır. Reiki’de güç sembolü “ellerdeki yıldırım”, zihinsel duygusal sembolü olan “tanrıça”, uzaklık sembolü olan “uzaktan şifa”, üstatlık sembolü olan “spritüel soyun taşıyıcısı” …

Reiki Kelime Anlamı Nedir?

Rei her yerde varolan, ki: ruhsal yaşam enerjisi anlamına gelmektedir. Sözcük anlamı, Japonca’da, “Evrensel Yaşam Enerjisi” anlamına gelmektedir. 1900’lü yılların başında Mikao Usui tarafından çok eski olan şifa yönteminin araştırılmasıyla ortaya çıkmıştır. Reikinin tarihi çok daha eski olmasına rağmen bu bilginin günümüze ulaşmasındaki en önemli kişi bu konuyu derinlemesine araştıran Mikao Usui’dir.

Reiki ile Tedavi Nasıl Yapılır?

Reiki, evrensel yaşam gücü enerjisi anlamına gelir. Zihinsel, duygusal, bedensel ve hatta ruhsal her tür sorunda kullanılabilen bir enerjidir ve her birinde de etkilidir. Aslında reiki sorunları çözmez. Sorunları çözen bizim enerji bedenimiz ve kendi fiziksel bedenimizin zekasıdır. Onu istediğimiz zaman, o başımızdan gelir ve ellerimizi koyduğumuz yere çıkar.

Reiki Müzikleri Dinle!

Reiki Müzikleri nedir? Reiki enerjisinin inanılmaz gücünü artık keşfettiniz. Reiki ile tedavi ettiğiniz kişilerin iyileşme sürecinde size yardımcı olacak çok önemli bir aracı sizlere sunuyoruz.